Istem és l’empresa d’instal·lacions i manteniments del grup COPCISA CORP. La filosofia d’empresa es basa en la innovació, la qualitat tècnica i el rigor en la gestió de les necessitats dels nostres clients.

El Sistema Integrat de Gestió (SIG) de Istem garanteix la qualitat, la sostenibilitat i eficiència mediambiental i les millors pràctiques en prevenció de riscos laborals en totes les activitats.

Istem és membre fundador de l’Associació Catalana d’Empreses d’Instal·lacions i Manteniments (ACEIM) i del Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC). També és empresa adherida a l’Associació Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya.

Istem està recolzada per un equip de professionals que acumulen experiència i coneixements. Pertany a un grup solvent amb tècnics de reconeguda excel·lència professional.

L’activitat està focalitzada en el subministrament, muntatge i manteniment de tot tipus d’instal·lacions a la industria, el transport i als edificis i equipaments.

La dilatada experiència i la plena satisfacció dels clients ens ha permès assolir l'expansió territorial i la participació en projectes internacionals.

WWW.COPCISACORP.COM